İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BU FİYATA DAİRE KALMADI

Fotoğraflar yükleniyor

223.000
İlan No 1327
İlan Tarihi 18 Aralık 2021
73
Metrekare Fiyatı 3.055
Oda Sayısı 1+1
Bina yaşı 5-10 arası
Kat sayısı 7
Bulunduğu kat 1
Banyo sayısı 1
Balkon sayısı 1
Isıtma Doğalgaz (Kombi)
Eşyalı Hayır
Kullanım durumu Kiracılı
Site içi Evet
Aidat Var
Krediye uygun Evet
Kimden Sahibinden
Takas Evet

Hürriyet Mahallesi'nde Çimen Sitesi'nde (Hazantem)  C Blok 1 Katta bulunan brüt 75 metrekare genişliğindeki ferah dairem sahibinden satılıktır.
2 ayrı odası (2+0 diye geçer), mutfağı, banyosu, odaları ve mutfağı çevreleyen çok büyük bir balkonu bulunmaktadır.Binanın altında hırdavatçı,boyacı ve A101 market ve yan bloğun altında da fırın bulunmaktadır.
Kapalı pazar binanın hemen arkasında kurulmaktadır.Valiliğe, çarşıya, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, askeriyeye, İl Özel İdaresi'ne yürüyüş mesafesinde bulunduğundan mükemmel bir konuma sahiptir. Bu sebeple hiçbir zaman boş kalmayacak,yatırımlık bir dairedir. ŞU ANA KADAR KİRACISIZ KALMAMIŞ OLUP Asgari personel memur  KİRACISI MEVCUTTUR. ŞU ANKİ KİRA BEDELİ 800 TL DİR ANCAK KİRACI DEĞİŞİKLİĞİ OLMASI DURUMUNDA PİYASA KİRA DEĞERİ  boş olarak 1400 TL DİR.EVİMİZ PANDEMİ DÖNEMİNDE DAHİ KİRACISIZ KALMADI. EV İLANIN YAYINLANDIĞI GECENİN SABAHINA ZAHMETSİZ KİRALANDİ.YATIRIM İÇİN İDEAL OLUP KRDEİYE UYGUNDUR. ŞEHİR MERKEZİNE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.
Bina içerisinde 2 adet asansör, güvenlik kameraları ve şifreli giriş mevcuttur. Dairem  konum itibariyle  Öğrenci , Çalışan , Asker ve Polis dahil her kesimden insana hitap edebilecek, site yönetiminin her türlü sıkıntıda destek olduğu, bakımların düzenli olarak yapıldığı  bir binadadır.
Binanın önünden minübüs geçmektedir.Ulaşım kolaylığı vardır.
Araç ihtiyacım olduğu için satıyorum.Takas düşünmüyorum.Pazarlık payı vardır.Alacak kişiye hayırlı olmasını temenni ederim.ALDIĞIMA PİŞMAN OLMADIM İNŞALLAH ALAN ARKADAŞ DA BİR O KADAR İSTİFADE EDER HAYRINI GÖRÜR
 

TEKNİK ÖZELLİKLER
Cephe
İç Özellikler
Dış Özellikler
Engelliye Uygun
Muhit
Ulaşım
Manzara
Konut Tipi
78 kez görüntülendi.

Güvenlik İpuçları

Tanımadığınız kişilere kesinlikle para göndermeyin.

TC kimlik numarası ve cep telefonu numaraları aracılığıyla yapılması talep edilen para transferlerini gerçekleştirmeyin.

Alacağınız veya kiralayacağınız konutu görmeden, hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.

arabaemlak.com