İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

5.000
İlan No 5489
İlan Tarihi 25 Kasım 2023

Tolga Borakan; Hayatını dijital pazarlama, seo, web tasarımı, doğrudan satış ve iş geliştirme alanında kendini bir marka olmaya adamış, bu yolculukta alanın en uzman kişilerinden birebir koçluk alarak işini zirvere taşımış bir satış koçu ve pazarlama uzmanıdır. Aynı zamanda bu gücünü, ICF (International Coaching Federation) akrediteli diploma programlarıyla tamamlamış bir farkındalık ustasıdır.


Tolga Borakan Akademi olarak; İş dünyasının dönüşümüne liderlik eden ve bireyleri kendi potansiyellerini keşfetmeye yönlendiren stratejilerimiz sayesinde, dijitalde başarının günümüzde ne kadar önemli olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Tüm öğrenci ve danışanlarımızın da bu bilinci öğrenerek, sektörde birer marka olma hedeflerini gerçekleştiriyoruz.


Neler Yapıyoruz?

Dijital Pazarlama: Dijital çağın gerekliliklerini anlamak ve markanızı dijital platformlarda en etkili şekilde tanıtmak için size özel stratejiler sunuyoruz. İnternetin gücünü kullanarak müşteri kitlenizi genişletmek ve markanızı yükseklere taşımak için buradayız.

Web Tasarımı: Kişisel markanızın dijital yüzünü yaratırken profesyonel ve özgün bir yaklaşım sunuyoruz. İşinizin kimliğini yansıtan ve kullanıcıları etkileyen internet siteleri tasarlıyoruz.

Network Marketing: İşbirliklerinin, ilişkilerin ve sattığınız ürünün gücünü kullanarak network marketing sektöründe nasıl öne çıkabileceğinizi ve başarılı olabileceğinizi öğretiyoruz. Doğru bağlantılarla, sürdürülebilir bir iş ağı oluşturmanın sırlarını keşfetmenizi sağlıyoruz.

Ekip Liderliği: Başarılı ve kitle yönetimini elde etmiş bir lider olmanın temel prensiplerini öğreterek, etkili ekipler kurmanın ve yönetmenin yolunu keşfetmenizi sağlıyoruz. Liderlik becerilerinizi geliştirerek hem bireysel hem de kurumsal düzeyde büyümeniz için yol gösteriyoruz.

İş Koçluğu: Potansiyelinizin tamamını ortaya çıkarmak ve hedeflerinize odaklanmanız için iş koçluğunun gücünden faydalanmanızı sağlıyoruz. Sektördeki deneyimlerimizle birlikte, iş hayatınızda sizi ileri taşıyacak stratejileri geliştiriyoruz.


Dijital dünyanın ve iş hayatınızın hızla değişen dinamiklerine çabuk adapte olmanızı ve başarıya giden yolda adımlarınızı sağlam atmanızı sağlıyoruz. Tolga Borakan Akademi olarak, interaktif yapısıyla sıkıcı derslerden uzak, katılımcı odaklı ve uygulama ağırlıklı eğitimler veriyoruz. Size rehberlik etmekten ve büyümenize katkıda bulunmaktan mutluluk duyarız.


İletişime Geçin

İş dünyasında fark yaratmak ve dijital varlığınızı güçlendirmek isterseniz, Tolga Borakan Akademi'nin eşsiz hizmetlerine bir adım atın. Daha detaylı bilgi almak ve hizmetlerimizden faydalanmak için web sitemizi ziyaret edebilir, iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.


Hayal ettiğiniz başarıya birlikte ulaşalım. Sizinle birlikte büyümek için buradayız...

59 kez görüntülendi.