İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Düşük km yeni muayene aile aracı

Fotoğraflar yükleniyor

285.000
İlan No 4524
İlan Tarihi 18 Nisan 2023
Marka Renault
Seri Fluence
Model 1.5 dCi
Yıl 2011
Kilometre 96500
Vites Manuel
Yakıt Dizel
Kasa tipi Sedan
Motor hacmi 1401 - 1600 cm3
Renk Siyah
Durum İkinci El
Garanti Evet
Kimden Sahibinden
Krediye Uygun Hayır
Takas Hayır

Aracım en full modelin bir altı. Sanroof eksik sadece. Anahtarsız giriş çıkış ve çalıştırma, hız sabitleme, 4 cam otomatik, manuel 6 ileri 105 beygir, dijital kadran, navigasyon, dijital klima, elektrikli katlanır ayna, orjinal park sensörü vs vs. Muayenesi yeni düşük km li. Kaput ve sol ön çamurlu değişmiş, sol ön kapı boyalı. Başka değişen boya yok. Airbag açıldığından ağır hasarkaydı var.sol aynada küçük bir kırık var resimini ekledim. Exper raporu resimlerde ekli.

Bu fiyata bu özellikte ve bu kilometrede başka araç yok...hasar kaydından dolayı çekiniyor olabilirsiniz ama bende alırken böyle aldım 2 yılı aşkındır sorunsuz biniyorum, yılbaşı zamları gelmeden önce ev almak için satıyorum yoksa aracımdan çok memnunum.nakit ihtiyacı olmasa ömürlük binilebilecek dirilikte ve özellikte.Zaten yılbaşına kadar bu fiyata koydum,Ev fiyatları artınca bende aracımın fiyatını artırmak durumundayım,aklınıza takılan sorular için arayın görüşelim.

Fiyatı en sona çektim. Bir haftaya sarılmazsa galeriye gidecek bu güzel araba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEKNİK ÖZELLİKLER
Güvenlik
İç Donanım
Dış Donanım
Multimedya
163 kez görüntülendi.

Güvenlik İpuçları

Satıcıyla yüz yüze görüşmeden kesinlikle para göndermeyin.

Aracı görmeden kapora için para gönderilmesi taleplerini kabul etmeyin.

Tanımadığınız kişilere TC kimlik numarası ve cep telefonu numaraları kullanılarak yapılabilen para transferlerini gerçekleştirmeyin.

Para ödemesi ile ürün teslimini (araç devir işlemini) aynı anda yapın

arabaemlak.com